Familien Østergaard

Pasta med valnødde/champignonsauce

Sauce:

4 tsk olivenolie
1 stort hakket løg
1 fed knust hvidløg
1 tsk kanel
1 tsk stødt allehånde (kan udelades)
1 tsk ingefær (kan udelades)

225 g hakkede champignon
1 ds flåede tomater (450 g)
1 spsk tomatpuré
salt, peber
100 g hakkede valnødder

400 g færdig pasta

Løg, hvidløg og krydderier svitses i noget af olien. Champignon, tomater og tomatpuré tilsættes. Smag til og lad det koge i 10 min. Resten af olien varmes i en anden gryde, og de hakkede valnødder ristes heri, til de er lysebrune. Halvdelen røres i saucen, som gerne må stå og simre et stykke tid. Resten blandes først i lige før serveringen. NB: saucen bliver farvet mørkebrun af valnødderne (flot!)
Serveres med (hjemmelavet) båndspaghetti, gulerodssalat og flûtes.