Rødbedepoulard1 poulard 2 rødbeder 3 dl tør hvidvin 1/2 l kyllingefond (kogt af indmad, gump og vingespidser) salt og peber margarine (mælke- og soyafri) maizena
Kyllingerne parteres og indmad, gump og vingespidser kommes i en gryde med 1/2 l vand, hvor de får lov at simre - jo længere jo bedre. Imens skrælles og rives rødbederne. Kyllingestykkerne brunes i en gryde og krydres med salt og peber. Vin og fond tilsættes og retten snurrer under låg i 20 min. Kyllingestykkerne tages op og lægges i et fad i en varm ovn, mens rødbederne sauteres i margarine og overhældes med suppen. De koger ved pæn varme i 10 min. Sovsen blendes og smages til med salt og peber. Jævnes evt med maizena. Retten serveres med ovnbagte skivede kartofler i fad med timian og tør hvidvin.
|