Spinat og mandelcanneloni400 g cannelonier (store pastarør) Tomatsauce: 1 ds flåede tomater (450 g) 1 hakket løg 2 fed knust hvidløg 1 tsk merian 3 dl vand
Alle ingredienserne kommes i en gryde og står og simrer, mens resten laves.
Spinat mandel sauce:350 g spinat 1 stort hakket løg 1 fed presset hvidløg 1 spsk olie 1 grøn peberfrugt i små terninger 100 g fintmalede mandler 1 tsk timian salt, peber og evt. muskat
Spinaten blancheres i kogende vand i 1 min., dryppes godt af og hakkes fint. Løg og hvidløg sauteres i olien, derefter tilsættes grøn peber. Det hele simrer i et par min. Hakket spinat røres i, mandler, vand og timian tilsættes og bringes i kog. Smag til med salt, peber og evt. muskat. Fyld cannellonierne med fyldet, og læg dem i et smurt ildfast fad. Overskydende fyld lægges ovenpå, og tomatsaucen kommes henover tilsidst. Bages ved 200 o i 20-25 min. Serveres med gulerodssalat eller grøn salat og flûtes.
|