Familien Østergaard

Malawi 2012


Da resten af familien både skulle på spejderlejr og på orkesterstævne valgte jeg at høre ACE om de havde lyst til at have besøg af mig igen - og det havde de heldigvis.

Denne gang har jeg min egen cykel med (MTB), så nu kan jeg komme rundt uden bøvl. Og selv om man ikke skulle tro det muligt lykkedes det at få cyklen pakket ned i en speciel cykeltransportkasse i lufthavnen og den kom hele vejen til Malawi uden bøvl - det er sku meget godt klaret.

Denne gang har jeg et helt hus for mig selv - med husneger og det hele. Jeg ved ikke helt hvad man kalder sådan én der kommer om morgenen og sørger for at lave morgenmad til én, sætter cyklen frem og sørger for at der er frisk vand i drikkedunken, lægger madpakke i rygsækken, og som har aftensmad klar når man kommer hjem fra arbejde. Jeg er fuld af respekt for hans arbejde og nyder det i fulde drag!

På vejen her ned kom jeg til at købe et GoPro helmetcam, så jeg får ikke taget så mange billeder - i stedet en masse films.

Først en lille tur rundt om blokken:


Dernæst en lille film fra turen fra kontoret og hjemFor 100 dage siden fik Malawi en ny præsident, der har fået reetableret det gode forhold til UK og USA og i forbindelse med starten på et stort hjælpeprojekt fik ACE mulighed for at præsentere sig selv for præsidenten!

Jeg var heldig at komme med til det arrangement - langt ude på landet.

På vej ind på pladsenOg der danses